by

Tort raw de ciocolata si coacaze

Ieri am avut pofta de un desert raw. Pentru ca am gasit la piata coacaze delicioase m-am hotarat sa fac un delicios tort raw cu coacaze. Rezultatul fenomenal. Gustul de poveste. L-am testat pe membrii familiei care nu sunt vegani deloc. Au fost surprinsi, cum un tort vegan si mai ales crud poate fi atat de gustos. Te invit si pe tine sa-l faci pentru ca are un gust demential.
Ingrediente blat:

· 250g migdale crude

· 150 curmale

· ½ lingurita nucsoara macinata

· o lingura mare carob

· putina sare de himalaya

Mod de preparare:
Lasi curmalele la inmuiat in apa calduta cam 20 de minute. Pui ingredientele in procesatorul cu lama in forma de S. Mixezi pana obtii o compozitie lipicioasa. Pui compozitia in forma de tort tapetata cu folie alimentara. Intinzi si nivelezi compozitia.
Ingrediente crema de cacao:

· 200g caju crud

· 2 linguri mari carob

· ½ baton de vanilie

· ½ pahar lapte de cocos

· o lingura sirop de agave raw

· o lingura unt de cocos 

· putina sare de himalaya

Mod de preparare:
Pui ingredientele in blender. Mixezi pana obtii o crema fina. Torni crema de ciocolata peste blat.
Ingrediente crema de coacaze:

· 200g caju crud

· 4 linguri coacaze negre

· 2 linguri sirop de agave raw

· o lingura unt de cocos 

· ½ cana lapte de cocos

· putina sare de himalaya

Mod de preparare:
Pui ingredientele in blender si mixezi pana obtii o crema fina. Laptele de cocos pui pana ajunge la nivel cu nucile caju. Torni compozitia de crema de coacaze peste crema de cacao. Cu un cutit amesteci putin si combini cele doua creme pentru un efect marmorat. Dai tortul la congelator pentru cateva ore. Ornezi cu coacaze negre si migdale maruntite. Pofta buna !!!
Eu nu am amestecat destul cele doua creme de aceea nu se vede efectul marmorat.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *