Supa de linte putin altfel

Ingrediente:

  • 200g linte rosie
  • doua legaturi leurda
  • o lingurita sare himalaya
  • o lingurita patrunjel uscat
  • ½ lingurita cimbru
  • ½ lingurita ghimbir
  • ½ lingurita piper cayenne
  • ½ lingurita turmeric
  • 1 lingura ulei de masline
  • o ceapa mica
  • 3 catei mai mici de usturoi
  • o lingura pasta de rosii

Mod de preparare:

Am pus lintea, inmuiata inainte 2 ore in apa, scursa si spalata,la fiert in apa cu sare himalaya. Dupa ce a inceput sa fiarba am pus patrujelul uscat, ghimbirul, turmericul, cimbrul, piperul cayenne si ceapa razuita fin. Dupa aproximativ 15 minute lintea e fiarta.

11145971_1054504607943824_555626884_n

Am oprit focul si am adaugat usturoiul pisat si pasta de rosii. Cu mixerul vertical am mixat lintea pentru a obtine o supa crema. Optional poti adauga lapte de cocos. In supa crema obtinuta am taiat cele doua legaturi de leurda in parti mai mari. Am ornat cu ulei de masline si boia afumata. Mmmm, ce buna e.

12825618_1054504594610492_1551167241_n (1) 12825324_1054504591277159_2107817763_n (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *