Sarea de Himalaya si beneficiile aduse sanatatii tale

Sarea de Himalaya este sare de roca sau halit dintr-o mina din regiunea Punjab din Pakistan, care se ridica in campia indo-Gangetica. Este extrasa dintr-o mina de sare în Khewra, situata în regiunea Punjab.
Sarea de Himalaya cristale este mult superioara sarii traditionale iodata. Sarea de Himalaya este veche de milioane de ani si pura, neatinsa de multe dintre toxinele și substantele poluante care impregneaza alte forme de sare de ocean.
Cunoscuta in Himalaya ca "aur alb", sarea de Himalaya cristale contine aceleasi 84 de minerale si elemente naturale gasite în corpul uman. Aceasta forma de sare a fost, de asemenea, maturata in ultimii 250 de milioane de ani, sub presiune tectonica intensa, creand astfel un mediu de expunere zero la toxine și impuritati.
Structura celulara unica a sarii din Himalaya ii permite sa stocheze energie vibranta. Mineralele sale exista într-o formă coloidala, ceea ce inseamna ca acestea sunt suficient de mici pentru a fi absorbite cu usurinta de celulele noastre.

Beneficiile pentru sanatate:

Beneficiile pentru sanatate ale utilizarii sarii de Himalaya naturala pot include:
Controlul nivelului apei din organism
Promovarea echilibrului pH-ului stabil în celule, inclusiv in creier
Favorizeaza un nivel sanatos al zaharului din sange
Este un excelent complice in reducerea semnelor imbatranirii
Promoveaza crearea energiei hidroelectrice celulare
Promoveaza o capacitate de absorbtie sporita al elementelor alimentare in cadrul tractului intestinal
Un bun complice in mentinerea sanatatii vasculare
Sprijinirea funcției respiratorii sanatoase
Ajuta la scaderea incidentei problemelor sinusurilor și promoveaza sanatatea tuturor sinusurilor
Reduce crampele
Creșterea rezistenței osoase
Ajuta la mentinerea unui somn sanatos
Ajuta la crearea unui libidou sanatos
Promoveaza sanatatea rinichilor si vezicii biliare, in comparatie cu sarea obisnuita tratata chimic
Utilizari ale sarii de Himalaya:
Este indicata atat pentru gatit cat si ca tratament. Sarea de Himalaya va da un gust mai bun si un continut mai mare de minerale mancarurilor preparate cu aceasta.
Ceea ce este si mai bine este ca sarea de Himalaya este un produs natural anti-microbian.
O puteti folosi si la bai cu sare de Himalaya, folosita astfel ajuta la detoxifierea organismului. Nutrientii sai vor stimula circulatia si vor calma durerile musculare. Sarea de Himalaya contine peste 80 de minerale hranitoare și pentru piele, astfel incat aceasta baie va va oferi o vindecare si o uimitoare experienta terapeutica pentru trup si suflet.
Purificarea aerului - Puteți găsi de asemenea, lămpi de cristal de rocă, on-line.
Alegerea de a utiliza sarea de Himalaya naturala ca alternativa poate avea un impact mare in bine asupra sanatatii totale. Eu folosesc si recomand numai sare de Himalaya naturala.
Rezultatele pot varia. Informatiile și declaratiile facute in scopuri educationale nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medicului dumneavoastra. Sfaturile și opiniile nutritionale de vindecare exprimate nu sunt destinate a fi un substitut pentru serviciul medical convențional. Daca aveti o afectiune de sanatate severa care va ingrijoreaza, consultati medicul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *