by

Inghetata de banane si zmeura cu toping de ciocolata

Pentru ca e foarte cald afara, m-am gandit ca ar fi binevenita o inghetata. Si ce e mai bun si mai sanatos decat o inghetata vegana. Bucura-te si tu de acest deliciu.

Ingrediente:

  • ​o banana coapta congelata
  • un pumn de zmeura congelata
  • 2-3 linguri lapte de cocos

Ingrediente toping:

  • o lingura mare corob sau cacao organica
  • o lingura xilitol pudra
  • 3-4 linguri apa
  • migdale maruntite
  • aschii de ciocolata neagra

Mod de preparare:

Banana feliata si congelata impreuna cu zmeura congelata  si laptele de cocos le blenduiesti pana obtii o compozitie cremoasa.
Daca e nevoie opresti blenderul din cand in cand si amesteci in compozitie ca s-o poti mixa bine.
Pui compozitia cremoasa intr-un bol de inghetata.
Pui compozitia la congelator pentru 30 de minte.
Faci un toping din carob sau cacao, xilitol pudra si apa.
Toci grosier migdalele sau alunele de padure.
Iei o ciocolata neagra si cu partea netaioasa a unui cutit tragi in lungul ciocolatei sa obtii aschii de ciocolata.
Ornezi inghetata cu toping, migdale maruntite si aschii de ciocolata.
O bunatate. Pofta buna !!!​
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *