CUM SA FACI TRECEREA LA VEGANISM

Arata-ti compasiunea

109377420-apio-apium-cortar-en-pedazos-tabla-de-cortar-plancha-de-madera

Debarasarea de carne nu trebuie să fie o chestiune de genul totul sau nimic. Pentru mulți oameni, cel mai bun mod de a schimba modul în care mananca este de a face acest lucru treptat. Indiferent dacă obiectivul tau este de a deveni vegetarian astăzi sau pur și simplu să mănânce mai puțină carne, aici sunt unele opțiuni pentru a face trecerea. Și aminteste-ti, acest lucru nu este despre a fi perfect. În cazul în care există o serie de alimente preferate la care pur și simplu nu poti renunța chiar acum, incepe cu orice altceva.

tape edges

Ia-ti o zi

Alege-ti o zi pe saptamana in care nu mananci carne

A incepe prin a nu manca in zilele de miercuri carne deloc este o modalitate foarte buna de a incerca practicarea alimentatiei vegetariene. Este o mica schimbare, iar aceasta te poate ajuta să rămâi pe drumul cel bun în timp ce încerci noi alimente. Odată ce te obișnuiești cu aceasta zi, puteți adăuga mai multe zile în fiecare săptămână, fără carne!

Elimina cea mai mare parte din suferinta5124e84c4ce201212ab1efad9

Esti impotriva cruzimii fata de animale, dar nu esti sigur că poți renunța la carne cu totul? Incepe prin a taia de pe lista ta de alimente, alimentele care prin consumul lor cauzeaza cea mai mare durere si suferinta animalelor. Nouăzeci și cinci la sută dintre animalele pe care le mananci sunt pui și pește și ele sunt, probabil, animalele cele mai abuzate din lume. Prin înlocuirea de pui, ouă și pește cu alte opțiuni, poți preveni o mare parte din abuzurile fata de animale.

 

 

MG_3595-2-copy1-770x400

Ai trisat putin?

Dacă te decizi sa renunti dintr-o dată la a mai manca orice fel de carne, trebuie doar să tii minte că nici unul dintre noi nu este perfect. Dacă trisezi din cand in cand, nu te învinovăți. Poti porni întotdeauna de la capat la următoarea masă, sau poti încerca una dintre abordările de mai sus. Avand o abordare sanatoasa de a nu te da batut niciodata este mai importanta decât a fi perfect din prima zi.