by

Mini cheesecake cu zmeura

Ingrediente blat:
· 200g migdale
· 150g curmale
· ½ baton de vanilie
· putina sare de himalaya

Pui curmalele pentru cateva minute in apa calda la inmuiat. Pui migdalele in procesator si mixezi pana migdalele sunt macinate dar nu foarte fin. Adaugi restul ingredientelor si mixezi pana obtii o compozitie lipicioasa, cam 1-2 minute.
Am impartit compozitia in 12 parti si am tapetat fundul formelor de briose cu ea.

Ingrediente crema de branza:
· 200g nuci caju
· lapte vegetal
· un bol de zmeura proaspata sau congelata
· zeama de la ½ lamaie
· sirop de agave raw
· 1 lingura unt de cocos
· putina sare de himalaya

Lasi nucile caju la inmuiat 2-3 ore. Adaugi toate ingredientele mai putin untul de cocos in blender. Laptele sa acopere nucile, iar siropul de agave il pui dupa gust, eu am pus cam o lingura mare. Blendezi pana obtii o crema. Acum adaugi untul de cocos si mai blendezi un minut. Crema obtinuta curge. O torni in fiecate forma de briosa peste blatul de migdale. Nu umple in totalitate formele. Pune tava in congelator pentru doua ore sau peste noapte.
Inainte de a gusta scoate din forma si lasa la decongelat 20 de minute.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *