by

Burger vegan II

Ingrediente chiftele:

· 200g naut fiert

· 200g linte fiarta

· 2 linguri seminte de floarea soarelui

· 1 lingurita boia afumata

· 1 lingurita chimen macinat

· 1 lingurita turmeric

· 2 linguri fulgi de secara

· 1 catel de usturoi

· 1 lingura patrunjel tocat

· 1 lingura sos de soia

· 1 lingura zeama de lamaie

· sare himalaya dupa gust

· piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare:
Pornesti cuptorul. Pui toate ingredientele in procesatorul cu lama in forma de S si mixezi pana obtii o pasta nu foarte fina, cam 4-5 minute in functie de puterea aparatului. Cu mana uda formezi chiftelele si le pui in tava tapetata cu hartie de copt. Dai tava la cuptor pentru 30-35 de minute pana se rumenesc putin. Scoti chiftelele pe o tava si le lasi la racit.
Iei o chifla integrala si o tai in doua. Ungi fiecare jumatate cu mustar. Apoi pui chiftele, felii de rosii, felii de branzica vegana, rondele de ceapa, optional rondele de ardei iute. Asamblezi burgherul, tai in doua daca e asa mare ca al meu sa-l poti manca mai usor si te lasi furat/a de placerea gustului. Pofta buna !!!!
Este o reteta numai buna daca ai chiftele preparate dinainte si nu ai timp sa mai gatesti si altceva. Simplu, delicios si rapid. Dar il poti lua cu tine la pachet la munca sau la scoala. O zi minunata iti doresc.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *